Agradecimientos

El dia esperat s'acosta i el moment de donar gràcies a tots i totes el que esteu fent possible que aquesta aventura comenci, també!!!

Kike:
Gracies a la meva familia pels seus ànims a l'hora de dur a terme aquest somni, ejem ejem, bé, vull dir... agraïr la seva comprensió i ajuda.
A mis amigos (especialmente a los maños) su apoyo y naturalmente su inolvidable despedida.
A los del cole por aquella tarde de cervezas!!.
A Oriol  por su compañia, y porqué sé que seguirás nuestras aventuras desde tu maquinógrafo.
A todos los que nos han dado ánimos
I naturalment, agraïr als que ens van donar la idea, el Victor i la Laura que ho van fer abans que nosaltres i que van tornar encantats de l'experiència, moltes gràcies per aquelles tardes d'anècdotes, consells i també pels vostres regals.
A Tanti & familía, por vuestro apoyo, cariño y por aquellos caramelos tan ricos!!!
A Manel Ibañez por ayudarme con la banda sonora.
A los del curro por enseñarme a hacer ñapas (sin duda serán de gran ayuda)
A Jesus y familia por el kit de primeros auxilios (la crema antimosquitos funciona!!)
A Jose y Arnaldo por la linterna y etc... Imprescindible en los campings!!

Blanca:
Mil gràcies als pares per donar-nos suport, per fer més plàcida l'espera i per la vostra eterna comprensió, Us estarem sempre agraïts i farem tots els possibles per no fer-vos patir i manternir-vos  ben informats!!!
Mil gràcies a la Xènia i al Jaume....sense les llargues hores de conversa i la vostra paciència això no s'haguès fet realitat!
Moltíiiisimes gràcies a les meves reines "les Cocos"...el vostre suport i empenta fan que em senti forta i valenta per tot el que hagi de venir!!!
Mil gràcies al Víctor i la Laura pels vostres consells i gadgets imprescindibles!!!
Gràcies als meus companys de feina, les xerrades, l'estress de cada dia i els farts de riure han fet que l'espera fos més divertida! ( Gràcies a l'Albert...pel teu suport, empenta i companyia...el meu "germà" gran en aquests quasi 5 anys de feina!!!)