lunes, 10 de enero de 2011

Comencem...

Juntos por el mundo, junts pel món, zusammen in der Welt, ensemble autour le monde, insieme per il mondo, Juntamente com o mundo, Вместе с Всемирной, معا فى جميع انحاء العالم, 由一起的世界, …etc,  un llarguíssim llistat de traduccions a mil llengües difícil d’acabar!

Pels que tot just us assabenteu de la gesta; aquest és un blog / diari de viatge on explicarem les nostres peripècies del que serà un “tomet” per continents i oceans!!!
Molts dels que ens coneixeu estareu pensant; quin títol tan ... i a sobre en anglès? Doncs, sí teniu raó, però té una explicació; un dia en Kike estava molt inspirat i va composar una cançó xulíssima pel viatge que es titula – together on the road – (la podeu veure en els nostres vídeos) i alguns amics que la van sentir (va per tu Jaume!) van batejar-nos espontàniament com “els togethers” i ves per on d’aquí va sorgir el “together on the world”  ...i ens va semblar molt graciós i encertat!!!
I bé, desprès de molts giratombs...finalment, ens hem decidit a dur a terme el nostre somni; el 25 de gener 2011 començarem la volta al món! Segur que també és el somni de molts de vosaltres, així que de moment no us farem més dentetes!!!

Inici del viatge: (veure ruta)
25/01/2011: Barcelona- Roma – Usuhaia- Terra del foc –Argentina.

11 comentarios:

  1. Bona soert nanos!!!
    Manel

    ResponderEliminar
  2. Muchos besos y SUERTE!!!
    Bárbara

    ResponderEliminar
  3. Disfruteu molt!!!!
    Bona sort!!!!
    Anna Llopart

    ResponderEliminar
  4. Iuuuuuuuuuuuju!!!!!!!!!!!!!! Foteu-li canya!!!!!!

    ResponderEliminar
  5. FANTÀSTIC! He rebut el primer missatge des d'Ushuai i el fet de tenir totes les motxilles ja és un bon senyal.
    Estarem en contacte. Records de l'Angelina i el Carles. MANEL

    ResponderEliminar
  6. HOLA CHICOS, BUEN VIAJE, QUE DON BOSCO OS ACOMPAÑA. ME GUSTARON VUESTROS COMENTARIOS.
    MI COLE ES SALESIANO.

    BUEN CAMINO...

    ResponderEliminar
  7. Me costo encontrar la direccion de vuestro blog, pero lo consegui.Precioso el arcoiris... me gusta veros tan sonrientes.MIMITOS

    ResponderEliminar
  8. Que tengais mucha suerte en vuestro sueño, aunque estoy convencida dde que si ya lo empezasteis el dia de mi cumpleaños. Un beso muy fuerte, Maria Jesus tu sevillana preferida

    ResponderEliminar